even voorstellen

Hoi! Ik ben Antoinette en het gezicht achter TROTS! fotografie.  Allereerst welkom op mijn website, hopelijk voel je je aangesproken door mijn foto’s. Met veel passie en plezier zet ik dat op de foto waar jij het meest trots op bent, vandaar de naam: TROTS! fotografie.

Wie ben ik? Ik ben dus Antoinette Grondman, 26 jaar en woon in Den Ham. Ik heb een lieve vriend, Wijnand, onlangs heeft hij mij ten huwelijk gevraagd en op 28 oktober 2017 is het dan zover! Op dit moment ben ik samen (met mijn zusje en zwager) een huis aan het bouwen. Ik heb altijd fanatiek gevoetbald maar dit is helaas niet meer te combineren met mijn werk als fotograaf zijnde, wel ben ik sponsor geworden van mijn ‘oude’ team.. gewoon omdat het toppers zijn. Ik werk met veel liefde en plezier in een verzorgingstehuis. Als laatste heb ik ook nog één grote liefde, mijn konijn: Köttel!

Super mooie trouwfoto’s gemaakt, nog elke dag blij mee!

Wij willen jou heel erg bedanken dat jij onze dag hebt vast gelegd!
Erg mooie foto’s, bij het bekijken van de foto’s beleven we de dag weer helemaal opnieuw..

Ik vind dat je fantastische, bijzondere, spontane foto’s maakt…bovendien ben je een hele leuke, spontane meid …ook geen onbelangrijke eigenschappen voor een fotograaf

Bedankt voor onze geweldige dag. Je bent een top fotografe. Iemand die ontzettend bijzondere en gave momenten vast legt zonder dat wij het hebben gemerkt!

zomaar wat citaten waar ik best TROTS! op mag zijn.

Bij TROTS! fotografie ben jij op het juiste adres voor zwangerschaps fotografie, gezins fotografie en bruidsreportages. Ik fotografeer voornamelijk in Den Ham, Hardenberg, Hellendoorn, Nijverdal, Ommen, Dalfsen, Rijssen, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden en andere plaatsen in en rondom Twenterand.

Liefs, Antoinette Grondman


Ik vind fotograferen geweldig! Ik hoop door mijn enthousiasme en vrolijkheid de mensen te kunnen laten zien hoe mooi ze zijn, een kant te laten zien van jezelf die je nog niet gezien hebt. Ook zet ik mij in voor stichting earlybirds, deze stichting maakt het mogelijk om voor ouders met een prematuur geboren kindje een kosteloze fotoreportage aan te bieden. Ik vind het een voorrecht om doormiddel van fotografie deze ouders te kunnen helpen die zich vaak bevinden in een vaak zo spannende en onzekere tijd.