bruiloft/trouwen

Trouwplannen? Gefeliciteerd!   Iedere bruiloft is weer anders: intiem of juist groots uitgepakt. Één ding staat centraal: de liefde! Wat blijft het toch iedere keer weer bijzonder mooi dat 2 mensen ‘ja’ tegen elkaar zeggen, kiezen voor een leven met elkaar.


Natuurlijk moet jullie dag vastgelegd worden, heerlijk nagenieten en jullie dag opnieuw beleven!

 

Enthousiast geworden? Gaaf!  Maar hoe nu verder?  Neem contact met mij op om er achter te komen of jullie datum nog vrij is. Hoe ga ik te werk?

  1. kennismakingsgesprek: via de mail plannen we een kennismaking. In dit gesprek leren we elkaar wat beter kennen en kan ik eventuele vragen beantwoorden, een kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Binnen 2 weken hoor ik graag reactie.
  2. we willen jou boeken als onze fotograaf: Gaaf! Binnen een maand voor het huwelijk plannen we een eindgesprek in, in dit gesprek gaan we de dag helemaal doornemen en de puntjes op de ‘i’ zetten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan op DE dag zelf.
  3. Na de bruiloft ‘begint’ het eigenlijk pas, ik zoek de mooiste foto’s uit en bewerk deze. Ik maak de foto’s perfect in een mooie kleur en/of zwart-wit omzetting.
  4. De foto’s krijg je op USB, wil je een album erbij? dat kan! Bij ons eerste gesprek zal ik een aantal voorbeelden laten zien, keuze genoeg!

 

 

Prijzen huwelijksreportage

pakket 1

6 uur aanwezig tijdens jullie dag
alle bestanden in hoge resolutie op USB
€950,-

pakket 2

8 uur aanwezig op jullie dag
alle bestanden in hoge resolutie op USB
€1100,-

Extra opties:

Extra uur fotografie   €100,-

Album, in overleg samen te stellen en ruime keuze uit materialen       vanaf: €450,-

Avondfotografie   2 uur incl. bestanden €195,-          3 uur incl. bestanden €295,-

Cadeauboekje’s  let op! Per 2 stuks verkocht in combinatie met een trouwalbum  €170,-

Hopelijk spreken we elkaar snel! Wie weet kom ik straks jullie dag vastleggen: een waardevolle herinnering voor later. Liefs Antoinette.

black

ANTOINETTE GRONDMAN

ANTOINETTE GRONDMAN
Wedisson Award

pssst… wist je dat ik onlangs ook bruiloften gefilmd heb?