trouwen

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen, wat een heerlijk vooruitzicht. Bedankt voor jullie interesse in mij!

Op deze pagina vinden jullie alle informatie en prijzen. Kijk het allemaal even rustig door. Zijn jullie enthousiast over mijn werk en akkoord met de prijzen? Neem dan contact met mij op,  Ik check direct mijn agenda of ik jullie datum nog beschikbaar ben. Zo ja, kom dan gezellig even langs voor een kennismakingsgesprek Ik hoor dan graag meer over jullie en jullie plannen voor de grote dag. Klikt het en zijn we alle drie enthousiast? Dan zet ik de datum om jullie dag/bruiloft te fotograferen definitief in de agenda.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en beter te leren kennen!

Lieve groet, Antoinette Meijer-Grondman

Enthousiast geworden? Gaaf!  Maar hoe nu verder?  Neem contact met mij op om er achter te komen of jullie datum nog vrij is. Hoe ga ik te werk?

  1. kennismakingsgesprek: via de mail plannen we een kennismaking. In dit gesprek leren we elkaar wat beter kennen en kan ik eventuele vragen beantwoorden, een kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Binnen 2 weken hoor ik graag reactie.
  2. we willen jou boeken als onze fotograaf: Gaaf! Binnen een maand voor het huwelijk plannen we een eindgesprek in, in dit gesprek gaan we de dag helemaal doornemen en de puntjes op de ‘i’ zetten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan op DE dag zelf.
  3. Na de bruiloft ‘begint’ het eigenlijk pas, ik zoek de mooiste foto’s uit en bewerk deze. Ik maak de foto’s perfect in een mooie kleur en/of zwart-wit omzetting.
  4. De foto’s krijg je op USB, wil je een album erbij? dat kan! Bij ons eerste gesprek zal ik een aantal voorbeelden laten zien, keuze genoeg!

trouwpakketten:

6 uur: €945,-

8 uur: €1.095,-

 

albums

20 pag.

30×30 €470

  40×40 €520

30 pag.

30×30 €570

40×40 €620

Incl. Btw. Keuze uit verschillende kaften/papiersoorten + opbergbox.

Extra opties album in overleg.

avondfotografie 1 uur incl. Alle orginele bestanden op usb €195,-     

2 uur incl. Alle orginele bestanden op usb €295,-     

bedankkaarten per 100 stuks €150,-     

cadeau boekjes let op! Alleen per 2 stuks verkocht in combinatie met een album €170,-     

 

 

black

ANTOINETTE GRONDMAN

ANTOINETTE GRONDMAN
Wedisson Award