Trouwfotografie Elburg, Dronten | Ko & Alice

de dag van…. Ko en Alice

Advertenties

Vrijdag 21 september was het de dag van Ko & Alice, ondanks het weer een top dag! Mijn laatste bruiloft dit jaar voordat ik met verlof ga, extra bijzonder dus!

Mijn dag begon om 7 uur in Biddinghuizen, bij het ouderlijkhuis van Alice. Haar en make-up werden gedaan en uiteindelijk mocht de jurk aan, om 8 uur kwam er een grijze ford mustang aanrijden het was Ko. Na de ontmoeting (in de regen) gingen we naar de schuur waar een speciaal opgepoetste trekker klaar stond om op de foto te gaan. Hierna vertrokken we naar Dronten om binnen in de meerpaal te fotograferen, toen het weer droger werd konden we om en in Elburg foto’s maken. De ceremonie vond plaats in brasserie “aan de gracht” Ko en Alice  verrasten hun daggasten met een aankomst in een bootje. Super leuk! De ceremonie werd binnengehouden en na het Ja-woord was het tijd voor de groepsfoto’s en aansluitend de lunch. Na nog even met het bruidspaar in Elburg foto’s te hebben gemaakt zat mijn dag er al weer op!

 

Lieve Ko & Alice, heel veel liefde en geluk toegewenst! Tot snel!

 

E&M-1E&M-2E&M-3E&M-4E&M-5E&M-6E&M-7E&M-8E&M-9E&M-10E&M-11E&M-12E&M-13E&M-14E&M-15E&M-16E&M-17E&M-19E&M-21E&M-22E&M-23E&M-24E&M-25E&M-26E&M-27E&M-28E&M-29E&M-30E&M-31E&M-32E&M-33E&M-34E&M-35E&M-37E&M-38E&M-39E&M-42E&M-43E&M-44E&M-41

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s