Trouwfotografie Rijssen, Enter | Egbert & Marlou

lees meer over de dag van…

Advertenties

14.9.2018 de dag van Egbert en Marlou.  Een prachtige zon overgoten dag, met een prachtig bruidspaar.

Mijn dag begon in Rijssen, bij het ouderlijk huis van Marlou. Marlou was al zo goed als klaar om haar jurk aan te trekken. Samen met moeder en zus (die vanuit de spiegel mee keek) mocht DE JURK aan, moeder hielp Marlou. Egbert liet niet lang op zich wachten en kwam aanrijden in een rode fiat 500, prachtig. Na de ontmoeting konden we de foto’s gaan maken in en dichtbij Rijssen, prachtige locaties waar we lekker ons gang konden gaan! De dag gasten stonden inmiddels al op ons te wachten en er was tijd voor een lunch. De ochtend vloog voorbij, tijd om naar de kerk te gaan, een mooie persoonlijke dienst mede door vrienden en familie. De ringen werden gebracht door het kleine neefje van het bruidspaar.. te schattig!! Na de kerkdienst werden we verwacht in Bathmen om hier de taart aan te snijden en te proosten, na de groepsfoto’s zat mijn dag er op.

Lieve Egbert & Marlou, wat een top dag! Heel veel liefde, plezier en gezondheid gewenst. Tot snel, liefs Antoinette.

 

E&M-1E&M-2E&M-3E&M-4E&M-5E&M-6E&M-7E&M-8E&M-9E&M-10E&M-11E&M-12E&M-13E&M-14E&M-15E&M-16E&M-17E&M-18E&M-19E&M-20E&M-21E&M-22E&M-23E&M-24E&M-25E&M-26E&M-27E&M-28E&M-29E&M-30E&M-31E&M-32E&M-33E&M-34E&M-35E&M-36E&M-37E&M-38E&M-39E&M-40E&M-41E&M-42E&M-43

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s