trouwfotografie Linde, Dedemsvaart |Marcel &Eva

18-8-2018 De mooie dag van Marcel & Eva.

Afgelopen zaterdag was de trouwdatum van 2018 en ik had het geluk om deze dag vast te mogen leggen voor Marcel en Eva. Het was een heerlijke dag, niet alleen qua temperatuur!

Eva is geen onbekende voor mij, ik heb haar al eens eerder voor mijn lens gehad. Vorig jaar mei, toen ik op van de zenuwen mijn eerste bevalling mocht mee maken (fotograferen wel te verstaan 😉 ). De liefste verloskundige ooit denk ik, ondanks mijn onzekerheid en spanning wist ze alles in goede banen te leiden. Wat vond ik het geweldig toen ik vorig jaar een mailtje kreeg of ik haar bruiloft wilde vast leggen! Wat een eer!

Mijn dag begon in Linde, waar het al lekker druk was. Eva deed de deur voor mij open en ik werd hartelijk ontvangen door haar, in de kamer waren de kinderen al druk in de weer en iedereen had zin in de bruiloft. Het was een gezellige boel en de jurk mocht eindelijk aan… wat een prachtige jurk! Marcel stond ondertussen buiten al even te wachten, maar dat was het volgens mij dubbel en dwars waard.

We begonnen de reportage met de kinderen in de natuur, in het prachtige gebied vlakbij het huis van het bruidspaar. Na de fotosessie “op de hei” vertrokken we naar het prachtige huis te Echten waar we iets te laat kwamen (gelukkig werd het hek toch nog open gedaan voor ons haha).

S’middags werden we verwacht bij Tea Time, hier werd het bruidspaar ontvangen door vrienden en familie. Na de lunch/high tea mocht iedereen plaatsnemen in de tuin voor de ceremonie, de (bruids)kindjes gingen de bruid voor naar het altaar (dat er overigens prachtig uitzag). Wat een plaatje! Na de mooie ceremonie werd er natuurlijk taart aangesneden en maakten we de groepsfoto’s. S’avonds mocht ik nog een uurtje terug komen voor het feest.

Lieve Marcel, Eva & kids. Bedankt voor jullie gastvrijheid, gezelligheid en prachtige dag! Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe. Tot snel!

Liefs Antoinette.
TROTS! fotografie-1TROTS! fotografie-2TROTS! fotografie-3TROTS! fotografie-4TROTS! fotografie-5TROTS! fotografie-6TROTS! fotografie-7TROTS! fotografie-8TROTS! fotografie-9TROTS! fotografie-10TROTS! fotografie-11TROTS! fotografie-12TROTS! fotografie-13TROTS! fotografie-14TROTS! fotografie-16TROTS! fotografie-15TROTS! fotografie-18TROTS! fotografie-17TROTS! fotografie-18TROTS! fotografie-19TROTS! fotografie-20TROTS! fotografie-21TROTS! fotografie-22TROTS! fotografie-23TROTS! fotografie-24TROTS! fotografie-25TROTS! fotografie-26TROTS! fotografie-27TROTS! fotografie-28TROTS! fotografie-29TROTS! fotografie-30TROTS! fotografie-31TROTS! fotografie-32TROTS! fotografie-34TROTS! fotografie-33TROTS! fotografie-35TROTS! fotografie-36TROTS! fotografie-37TROTS! fotografie-38TROTS! fotografie-39TROTS! fotografie-40TROTS! fotografie-41TROTS! fotografie-42TROTS! fotografie-43TROTS! fotografie-44TROTS! fotografie-45TROTS! fotografie-46TROTS! fotografie-47TROTS! fotografie-48TROTS! fotografie-49TROTS! fotografie-50TROTS! fotografie-51TROTS! fotografie-52TROTS! fotografie-53

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s