Trouwfotografie Wierden, Daarle |Bjorn & Sabine

lees meer over de dag van…

Advertenties

18 mei 2018, de dag van Bjorn & Sabine.

Wat was het een prachtige dag, in alle opzichten. Het weer was heerlijk en de liefde hing in de lucht, prima dag om te trouwen ;).

Mijn dag begon in Wierden, bij Bjorn zijn ouderlijkhuis. Bjorn was al in de kleren, geen stress te bekennen. Opa zat rustig aan tafel een krant te lezen en moeder was nog even bezig met de laatste voorbereidingen, na een aantal foto’s met de auto mocht ik naar Daarle. Sabine was al klaar en stond te wachten terwijl haar zussen de puntjes op de i zetten, langzaam werd het drukker op het erf. De daggasten verzamelden zich al en nu was het wachten op Bjorn…

Eindelijk, van ver af kon je de auto al horen aan komen. Bij het uitstappen werd Bjorn verwelkomd met een luid applaus en kon hij eindelijk zijn bruid gaan zien. Het duurde dan ook niet lang nadat hij had aangebeld, dat Sabine de deur open deed en naar buiten kwam. Wat een pracht paar! Als eerste stond de ceremonie op het programma, dit was in de tuin van Sabine haar ouders. De dag ervoor was iedereen nog ontzettend druk geweest om alles klaar te maken, het was het dubbel en dwars waard wat een prachtige plek om elkaar het JA-woord te geven! Sabine en Bjorn liepen samen over het pad door de tuin naar voren, in de tent werd de ceremonie gehouden. Na het Ja- woord kon de taart worden aangesneden en was het aansluitend tijd voor de groepsfoto’s. Natuurlijk was er ook nog tijd voor de reportage, bij landgoed Schuilenburg. De kerkelijke inzegening was ook in Daarle, na de inzegening werden de ringen door de opa van Bjorn gebracht. Na de kerkdienst lieten Bjorn & Sabine nog duiven los. Mijn taak zat er voor deze middag op en ik kon mij gaan klaarmaken voor het avondfeest!

Lieve Bjorn en Sabine, heel veel liefde en geluk gewenst samen. Tot snel!

 

S&B

S&B-3

S&B-5

S&B-26

S&B-4

S&B-6

S&B-7

S&B-12

S&B-13

S&B-14

S&B-10

S&B-11

S&B-16

S&B-18

S&B-17

S&B-19

S&B-22

S&B-20

S&B-21

S&B-25

S&B-24

S&B-23

S&B-15

S&B-27

S&B-28

S&B-29

S&B-30

S&B-31

S&B-32

S&B-33

S&B-34

S&B-35

S&B-37

S&B-38

S&B-39

S&B-40

S&B-41

S&B-42

S&B-44

S&B-45

S&B-46

S&B-9

S&B-8

S&B-47

S&B-48

S&B-49

S&B-50

S&B-51

S&B-52

S&B-53

S&B-54

S&B-55

S&B-57

S&B-58

S&B-59

S&B-60

S&B-61

S&B-62

S&B-63

S&B-64

S&B-65

S&B-66

S&B-67

S&B-68

S&B-69

S&B-70

S&B-71

S&B-72

S&B-73

S&B-74

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s