Update TROTS! fotografie

Zo het is al weer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen.. veel te lang!

Het afgelopen half jaar was pittig, huis bouwen, trouwen, werken en natuurlijk het fotograferen. SUPER leuk om te mogen doen, maar ook enorm pittig. Je wil alles goed doen maar komt jezelf (te) vaak tegen wat voelt als falen.. “ach, straks na het trouwen dan is de druk er af”

We hadden echt een prachtige dag! Mede dankzij onze lieve ceremoniemeesters en de aanwezigheid van de mensen die het dichtst bij ons staan. Het was perfect! Ondanks dat we eind oktober trouwden hadden we geen regen (of storm!). Na onze dag kwam ook de eerste nacht in ons nieuwe huis, we hadden het gevoel dat we op vakantie waren. Iedere dag weer voelt het heel onwerkelijk om in dit prachtige huis samen te mogen wonen.

Het getrouwde leven was heel erg wennen, opeens zit je daar met z’n tweeën.. spullen hebben nog niet allemaal hun plek, je moet opeens iedere dag koken en het huishouden zien te fixen.. en de boodschappen. Om een lang verhaal kort te maken.. het gaat allemaal niet vanzelf en niet zonder slag of stoot. Ik moest keuzes gaan maken, je leeft immers niet alleen maar om te werken ( om jullie een beeld te geven: in de eerste twee maand van ons huwelijk hebben we welgeteld drie keer echt samen rustig op de bank gezeten.. nou ja.. als de één al niet in slaap was gevallen 😉 ). Voor het ene stel is dit genoeg voor ons niet… Afscheid nemen van mijn werk in Zwolle + collega’s wil ik niet, daar zijn ze te leuk voor.. Stoppen met fotograferen dan maar.. leek me in eerste instantie een prima plan. Rust en ‘gewoon’ één baan, vooral de rust was iets waar ik (wij) naar verlangde. Al snel begon ik toch te twijfelen.. ik heb zo hard moeten werken om te komen waar ik nu sta: van mijn passie mijn werk kunnen maken, twee internationale awards verder en top apparatuur (waar ik ontzettend hard voor heb moeten werken). Vriendinnen waar ik het mee besprak vonden het zonde (ondanks dat ze het snapten)..

Mijn collega fotograaf Sandra Pouwels gaf me uiteindelijk de doorslag, stoppen is zonde.. Uiteindelijk heb ik voor mijzelf besloten om vanaf 2018 mij te gaan richten op bruiloften,  van bruiloften krijg ik energie. Zit vaak nog na te genieten bij het klaarmaken van de foto’s en albums.

Dit jaar gebruik ik om de fotosessies die al waren geboekt af te ronden, heb je een cadeaubon? die blijft alleen dit jaar geldig!!  Neem dus deze maand nog contact met mij op zodat we een datum kunnen plannen (ik ben nog maar een beperkt aantal datums beschikbaar).

Liefs Antoinette.

ps: binnenkort een blog met foto’s+verhaal van onze trouwdag!

Een gedachte over “Update TROTS! fotografie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s