Trouwfotografie Enter, Wierden | Niek & Mandy

Lees hier meer over de DAG van….

Advertenties

29 september was het DE dag van Mandy & Niek, een prachtige (zon overgoten) dag!

Mandy ken ik al een tijdje, we deden samen de SPW (al bijna 10 jaar geleden) leuk om elkaar zo weer te treffen! Het was, om een lang verhaal kort te maken een top dag. Heerlijk relaxed en gezellig en prachtig weer..

 

Mijn dag begon bij het huis van het bruidspaar, daar stonden Niek, Nick en de moeder van Niek al klaar om te beginnen. Na het aankleden en de nodige foto’s kon ik vertrekken naar Mandy. Bij het ouderlijk huis van Mandy was het zo op het eerste gezicht rustig, Mandy’s haar was bijna klaar en langzamerhand liep het huis vol.  De spanning begon nu toch iets meer te komen, de jurk werd klaar gehangen en niet veel later mocht deze aan. Nu mocht Niek komen, wat duurt wachten dan lang…  In de verte hoorden we wat aankomen, de “trouw auto” met alle daggasten en Niek kwam de straat binnen gereden, niet zomaar een auto.. een bus.. de FC TWENTE spelersbus!

Toen iedereen klaar stond belde Niek aan en de vader van Mandy kwam naar buiten, samen zouden ze gaan wachten op haar. Mandy kwam naar buiten en straalde! Bij het zien van Niek kon ze alleen haar tranen niet meer bedwingen.. dat zegt genoeg toch?  Na een kop koffie stond als eerste het gemeentehuis op het programma, na de emotionele ceremonie stond er buiten nog een verrassing te wachten! De kindjes van Mandy’ haar werk waren gekomen om het bruidspaar te bewonderen en cadeau’s te geven… en natuurlijk die bus… daar moesten ze toch echt even in kijken (stel je voor dat er nog een verdwaalde speler in zit!!).

Op de feestlocatie van Niek & Mandy kon iedereen even bijkomen, wat een geluk dat ik (naast fotograaf) ook “zuster” ben. Oma was gevallen en had haar knie kapot.. Een aantal “verpleegtechnische handelingen” verder liep ze weer als een kieviet en kon ik verder als fotograaf haha! Toen iedereen wat had gegeten kon ik

het bruidspaar “ontvoeren”  om nog even een paar foto’s te maken. Wat was het weer perfect! Een mooi goud geel zonnetje en de eerste herfst kleuren maakte het helemaal af. Het liefst was ik nog uren door gegaan met de reportage maar er stond nog één belangrijk item op de planning. De kerkelijke inzegening, Mandy werd door haar vader weggegeven (met Marco Borsato-dochters, op de achtergrond).. Opnieuw ontzettend emotioneel!

Na alle officiële momenten kon de taart worden aangesneden, een prachtige taart met echte bloemen! Hierna had ik even vrij om s’ avonds weer te mogen fotograferen op het (knal) feest!

Lieve Niek & Mandy, bedankt voor deze top dag! Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid toe! Tot snel ;).

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

 

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandyNiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

NiekMandy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s