trouwfotografie, Dalfsen | Erik & Inge

Lees meer over de dag van….

Advertenties

1.9.2017 De prachtige dag van Erik & Inge!

Soms heb je van die bruiloften….. dit was er zo eentje…. zo’n bruiloft waar alles perfect is en toch zo relaxt. Zo ééntje waardoor je niet kunt wachten tot je zelf mag gaan trouwen!

 

Mijn dag begon in Dalfsen, bij de ouders van Erik. De ouders en broer van hem waren aanwezig en ik kon direct beginnen, pak aan en stropdas om.. Stelde toch ook eigenlijk niks voor, of niet Erik? Nog even naar buiten waar de Porsche klaarstond klaar voor een paar foto’s.. niet alleen moest hij nu poseren voor mij, maar ook voor de overige paparazzi.. Hij kan ook echt alles die Erik. Al snel had ik door wat voor dag dit ging worden,  tijdens de kennismaking en het voorbereidingsgesprek keken Erik en Inge de kat uit de boom.. Zo op het eerste gezicht leek Erik s’ morgens nog geen zenuwen te hebben, hij had wel zin in een feestje! Ook bij Inge was het sfeertje ongeveer het zelfde, in Heino, bij de ouders van Inge was het “volle bak” naast ouders & broer was ook de ceremonie meesteres en haar vriend aanwezig, de kapster was net klaar en stond op het punt weg te gaan. Ein-de-lijk mocht de jurk aan.. De mannen moest en het huis uit en de dames mochten de jurk ophalen.. Inge mocht de trouwschoenen nog niet zien, deze waren in de kleur van het trouwpak geverfd.. Ceremoniemeesteres Lisa en moeder hielpen Inge in haar jurk.. prachtig! Nu maar wachten op Erik.. de Porsche kwam er aan en Erik parkeerde hem en stapte uit.. Ik wees hem zijn plek en nu mocht hij even wachten.. de ontmoeting vond plaats in de tuin… Wat een perfect stel! Op naar de fotolocaties, op en rondom de Lemelerberg.. De tijd vliegt als je het leuk hebt.. ik had mijn plaatjes en we konden nog even naar het ouderlijk huis van Erik voordat we in het gemeentehuis verwacht werden..  Na een aantal foto’s besloot ik er alvast naar toe te rijden, het gemeentehuis van Dalfsen was namelijk nieuw voor mij. Lisa had ondertussen werkelijk alles tot in de puntjes geregeld en onder controle, iedereen was aanwezig en had een plekje. Echt Lisa, je bent goud waard (Samen met jouw vriend) heb je er voor gezorgd dat DE dag van Erik & Inge perfect verliep en ik mijn werk goed kon doen (en alles met een stralende lach!). Na de ceremonie mocht iedereen naar “onder ons”  voor het verdere verloop van het programma.. groepsfoto’s, taart het diner en aansluitend het feest.

Lieve Erik en Inge, jullie hebben even moeten wachten op deze preview bedankt voor jullie geduld! Bedankt ook voor jullie vertrouwen en gezelligheid! Tot snel, liefs Antoinette.

e&i-1e&i-2e&i-3e&i-4e&i-5e&i-7e&i-8e&i-9e&i-10e&i-11e&i-12e&i-14e&i-15e&i-16e&i-17e&i-18e&i-19e&i-20e&i-21e&i-22e&i-23e&i-25e&i-26e&i-27e&i-28e&i-29e&i-30e&i-31e&i-32e&i-33e&i-34e&i-35e&i-36e&i-37e&i-39e&i-42e&i-45e&i-46e&i-47

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s