trouwfotografie Hardenberg, Sibculo | Gerben & Nadieh

Lees meer over DE dag van…

Advertenties

16.6.2017  DE dag van Gerben & Nadieh.. het was fantastisch!

Deze bruiloft is anders dan de andere bruiloften die ik heb gefotografeerd, leuk! Normaal gesproken kun je een dag indeling wel dromen, maar nu moest ik echt wel even een paar keer mijn “spiekbriefje” erbij pakken.

Mijn dag begon in Hardenberg, 11.00 werd ik verwacht, wat een luxe! Gerben had zijn pak gehangen en ik mocht hier alvast wat foto’s van maken, ondertussen kwamen zijn ouders en zus binnen. Het was een gezellige boel toen ik de kamer binnen kwam, ik voelde een klein beetje spanning tussen door. Gerben had ondertussen zijn pak er bij gepakt en liet deze vol trots zien, hij mocht dan nu eindelijk aan! Moeder was eerst aan de beurt om te helpen en om beurten hielpen pa en zus ook mee, de spanning verdween langzaam aan en op ieders gezicht verscheen een grote glimlach! Het pak is aan en ik mocht vertrekken naar de bruid, de ceremonie vond plaats in de bioscoop, hier maakte de bruid zich dan ook klaar! Super gaaf natuurlijk!

G&N-16

G&N-11

G&N-13

Nadieh, haar zusjes, moeder maakten zich klaar en het liep allemaal lekker door elkaar heen. De jurk kreeg een speciaal plekje, aangezien we in de bioscoop waren leek het mij enorm gaaf om deze daar dan ook op te hangen. Hierna mocht hij dan eindelijk aan!

Om 12.45 kwamen de vriendinnen van Nadieh voor een first look: goedgekeurd! Duidelijk!

13.00 start ceremonie, Gerben deed het welkoms woordje en hierna kwamen de bloemen kindjes en daar achteraan de bruid met haar vader. De first look van het bruidspaar vond dus plaats op het podium met een zaal vol vrienden en familie! Aan het einde van de ceremonie werd er toch nog een film afgespeeld, de love story van het bruidspaar. Ze hebben zelf een film gemaakt voor de gasten met foto’s stukjes film en muziek. Na de ceremonie was het tijd voor taart! Na de taart was het dan tijd voor de foto’s en reportage…Het avondfeest werd in Sibculo gehouden, bij de beachclub. Een prachtige locatie

Lieve Gerben en Nadieh, bedankt voor deze top dag! Heel veel liefde en geluk gewenst!

G&N-23

G&N-24

G&N-25

G&N-26

G&N-16

G&N-17

G&N-29

G&N-30

G&N-28

G&N-27

G&N-11

G&N-36

G&N-31

G&N-33

G&N-12

G&N-15

G&N-37

G&N-38

G&N-39

G&N-40

G&N-43

G&N-41

G&N-42

G&N-44

G&N-46

G&N-47

G&N-34

G&N-35

G&N-68

G&N-48

G&N-49

G&N-50

G&N-51

G&N-52

G&N-53

G&N-54

G&N-55

G&N-56

G&N-57

G&N-58

G&N-59

G&N-60

G&N-61

G&N-62

G&N-64

G&N-63

G&N-1

G&N-2

G&N-3

G&N-5

G&N-4

G&N-9

G&N-8

G&N-65

G&N-6

G&N-7

G&N-10

G&N-66

G&N-67

G&N-18

G&N-19

G&N-20

G&N-21

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s