trouwfotografie Den Ham | Erwin & Daniella

De dag van…

Advertenties

19 mei 2017 de prachtige dag van Erwin & Daniella.. En een thuis wedstrijd voor mij!

Mijn dag begon bij het ouderlijk huis van Erwin, een relaxte bruidegom, ouders en cameraman stonden te wachten (en nog snel even te ontbijten). Erwin mocht zijn pak aantrekken waar zijn moeder bij hielp, vader stond op een afstandje te kijken of dit allemaal correct ging ;). Het pak is aan en ik kon snel door naar het huis van Erwin en Daniella, na het aanbellen deed Daniella zelf open.. Helaas geen bruidegom maar de fotografe ;). Snel mee naar binnen om de jurk te fotograferen en hem daarna aan te trekken. In het huis was het een gezellige boel: moeder, zusje, vriendin en Ruud. Moeder hielp bij het aantrekken (nouja deels, Daniella had iemand van de bruidszaak die de jurk kwam brengen en helpen aantrekken). Wat een prachtige jurk, mooie schoenen.. Daniella straalde! En terecht!

Zo.. alle familie en bezoek naar buiten, Erwin is gebeld en kan ieder moment komen. Erwin kreeg instructies en kon daarna aanbellen, Daniella wist niet hoe snel ze naar buiten moest komen. Altijd weer leuk om bij te zijn, aan de reactie van Daniella te zien zat het wel goed vooral de schoenen van Erwin vielen direct op! Na de eerste ontmoeting  mocht de familie komen, een soort tweede “first look”.  De blikken van de ouders zeiden genoeg, de moeder van Daniella kon het niet droog houden.. Niet snel daarna konden we gaan, naar oma, de oma van Erwin woont in het verzorgingstehuis. Op naar het Liefferdinck. Oma zat in de huiskamer en haar medebewoner(s) keken hun ogen uit: “kiek noe is! Wat prachtig” en ze hadden gelijk, het bruidspaar straalde! Samen met oma op de foto, wat een prachtig moment!

Nu was het dan echt tijd voor de foto’s in het Eerde bos, kasteel Eerde en de coöperatie. De foto’s gingen als vanzelf en het weer.. fantastisch! Er was regen voorspeld, de hele dag…

Na de foto’s konden we naar het ouderlijkhuis van Daniella, daar zou de ceremonie en de kerkelijke inzegening plaatsvinden. De tuin zag er werkelijk prachtig uit! (zie foto’s!!). Even was er de twijfel of de middag toch in de tent verder moest gaan.. ze namen de gok.. een goeie! De middag stond in het teken van de liefde! En dat was te merken, niet alleen de blikken die uitgewisseld werden tussen het bruidspaar, maar ook die van ouders zeiden genoeg.Daniella werd weggegeven door haar vader die nog een persoonlijk woord had voor het bruidspaar.

Lieve Erwin en Daniella, geniet van jullie huwelijksreis! Veel liefde en geluk toegewenst, tot snel!

Liefs Antoinette

E&D-1

E&D-2

E&D-3

E&D-4

E&D-5

E&D-6

E&D-7

E&D-8

E&D-9

E&D-10

E&D-11

E&D-12

E&D-14

E&D-15

E&D-16

E&D-17

E&D-18
goed bezig Daniella 😉

E&D-19

E&D-20

E&D-21

E&D-22

E&D-23

E&D-24

E&D-25

E&D-26

E&D-27

E&D-28

E&D-29

E&D-30

E&D-31

E&D-32

E&D-33

E&D-34

E&D-35

E&D-36

E&D-40

E&D-39

E&D-41

E&D-42

E&D-44

E&D-45

E&D-46

E&D-47

E&D-48

E&D-49

E&D-50

E&D-51

E&D-52

E&D-54

E&D-55

E&D-56

E&D-57

E&D-58

E&D-59

E&D-60

E&D-61

E&D-62

E&D-63

E&D-64

E&D-65

E&D-66

E&D-67

E&D-68

E&D-69

E&D-70

E&D-71

E&D-72

E&D-73

E&D-74

E&D-75

E&D-76

E&D-77

E&D-78

E&D-79

E&D-80

E&D-81

E&D-82