Trouwfotografie Marienberg, Hardenberg | Patrick & Denise

Lees meer over DE dag van…

Advertenties

21.4.2017 DE dag van Patrick en Denise!

Twee bruiloften in twee dagen tijd, pittig maar ontzettend leuk! Mijn dag begon in Hardenberg, ik had mijn navigatie ingesteld maar eenmaal in Hardenberg aangekomen was het huis van de ouders van Patrick onvindbaar.. ik baalde als een stekker.. nog maar een keer het adres checken en opnieuw invoeren en dan maar via de navigatie op mijn telefoon. Ik werd de andere kant opgestuurd, maar het huis bleef onvindbaar. Op het moment dat ik mijn telefoon wilde pakken om te bellen hoorde ik in de verte een zwaar geluid, een ‘dikke dodge’ kwam de straat in rijden en op de een of andere manier dacht ik ‘dattie erbij hoorde’ de auto stopte en ik vroeg of ze misschien wisten waar ik moest zijn, en dat wisten ze! Ik mocht meerijden en binnen no-time was ik op de plaats van bestemming, trouwvervoer met fotograaf werden tegelijkertijd afgeleverd. Achteraf hoorde ik dat de oorspronkelijke trouwauto stuk was gegaan, een paar dagen voor de bruiloft… en inderdaad, ik had het zelfs genoteerd welke auto oorspronkelijk als trouwauto in de planning stond, waarom ik de link met de Dodge maakte is mij nog steeds een raadsel haha!

Bij Patrick thuis was de sfeer ontspannen, moeder hielp Patrick en de zussen keken toe. Hij zag er geweldig uit, helemaal gestyled: alles klopte! Patrick wees nog op één belangrijk detail, namelijk zijn sokken, happy socks om precies te zijn. Geweldig! Ik moest er ‘helaas’ weer vandoor, op naar de bruid! Bij haar thuis was het lekker druk. Denise was bijna klaar met haar&make-up, ik kon nog net even haar jurk fotograferen.. Al snel had ik door dat alles tot in de puntjes doordacht en voorbereid was, niet alleen de dag zelf maar de decoratie,versiering, fotolocaties en het bruidspaar zelf. Ze wisten van elkaar niet hoe ze er uit kwamen te zien… maar het klopte allemaal! Prachtig! Wat een mooi stel!

P&D-2

P&D-7

De ontmoeting gebeurde onder de carport en in bijzijn van vriendinnen en familie. Patrick moest wachten totdat zijn Denise het seintje gaf en hij zich om mocht draaien, die  blikken in hun ogen zeiden genoeg. Als of ze elkaar voor het eerst zagen zo verliefd!

P&D-28

Tijd voor foto’s! Denise was duidelijk in de voorbereidingsgesprekken, ze wist wat ze wilde en wat ze mooi vond, top! Alleen maar handig. Patrick en Denise stonden voor de camera alsof ze niet anders wisten, gewoon gaan met die banaan!

P&D-47

Na de foto’s was het tijd om naar huis te gaan, het huis van Denise’ haar ouders wel te verstaan. De tante’s hadden heerlijke broodjes klaargemaakt, even bij komen,warm worden en bijkletsen.

Op naar de Zwieseborg, daar werd de ceremonie gehouden. In een intiem zaaltje (dat er eveneens weer tip top uit zag) mochten Patrick en Denise elkaar het JA woord geven, na een mooi verhaal van de BABS mochten de ringen gebracht worden door het kleine nichtje.. en wat deed ze dat goed! Na de ceremonie was het tijd voor de onvermijdelijke groepsfoto’s 😉 en nog een drankje. Als laatste stond de kerkelijke inzegening op het programma, een mooie persoonlijke dienst waarin Gerton en Sanne voor de muzikale begeleiding zorgden. Na de inzegening kwam de vader van Denise nog aan het woord.. prachtige woorden voor het bruidspaar.. kippenvel en hier en daar een traan.

P&D-70

P&D-81

P&D-82

Lieve Patrick en Denise, bedankt voor jullie gezelligheid en vertrouwen, ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe! Tot snel, liefs Antoinette.

bloemen/boeket: Bloemenhuis Linz

cermonie: de Zwieseborg

kerk: Sionskerk Marienberg


P&D-1

P&D-2

P&D-3

P&D-5

P&D-6

P&D-7

P&D-8

P&D-9

P&D-10

P&D-11

P&D-12

P&D-15

P&D-17

P&D-18

P&D-20

P&D-21

P&D-22

P&D-23

P&D-24

P&D-25

P&D-26

P&D-27

P&D-29

P&D-30

P&D-31

P&D-34

P&D-35

P&D-40

P&D-42

P&D-46

P&D-48

P&D-49

P&D-50

P&D-52

P&D-53

P&D-56

P&D-58

P&D-59

P&D-61

P&D-62

P&D-64

P&D-65

P&D-66

P&D1-1

P&D-68

P&D-69

P&D-71

P&D-77

P&D-76

P&D-75

P&D-79

P&D-80

P&D-72

P&D-74

P&D-84

P&D-86

P&D-87

P&D-90

P&D-96

P&D-94

P&D-88

P&D-91

P&D-92

P&D-93

P&D-95

P&D-97

P&D-98

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s