Bruiloft Zwolle, Dalfsen | Jeroen en Else

Lees meer over DE dag van…

Advertenties

10 maart 2017, de eerste dag van de lente (zo leek het wel)!

Wat een prachtige dag, toevallig DE dag van Jeroen en Else. Om half 9 mocht ik beginnen bij Else thuis, de kapster was nog druk bezig met het haar van de bruid. Anne (zus) en Christan (videograaf en vriend van Anne) waren ook aanwezig, Amy Winehouse draaide op de achtergrond en de puntjes werden op de “i” gezet..

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

©TROTS! fotografie

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

©TROTS! fotografie

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

 

Toen de kapster klaar was mocht dan eindelijk de jurk aan, Anne had de eer om Else te helpen bij het aantrekken. Wat zag Else er prachtig uit, een plaatje! Jeroen kwam aanrijden in zijn oranje (trouw) auto die hij versierd had met bloemen, een vrolijke boel. Voor dat hij uit kon stappen stonden wij (ik en Christan) al buiten, de ontmoeting moest namelijk buiten plaatsvinden. Zo gezegd zo gedaan, het wachten werd beloond en Else kwam naar hem toe, tikte hem aan en hij draaide zich om.. De gezichten spraken boekdelen! Prachtig!

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

Met een kleine vertraging konden we naar de fotolocaties toe, ik was nog nooit in het klooster geweest en keek mijn ogen uit. Prachtig, ik kwam voor mijn gevoel tijd te kort, er was zoveel moois te zien en had er de hele dag wel kunnen blijven. Zowel buiten als binnen was het prachtig, je vergeet even dat je “gewoon” in Zwolle bent.

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen.

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

©TROTS! fotografie

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

Om half 12 startte de ceremonie, bij “onder ons” in Dalfsen, opnieuw een prachtige locatie die door het mooie weer alleen maar mooier leek. De ceremonie vond plaats in een donkere intieme zaal waar het bruidspaar samen met vrienden en familie konden genieten van het verhaal dat de B.A.B.S. had gemaakt.  Als fotograaf leer je het bruidspaar “kennen” door de twee voorbereidingsgesprekjes, je hebt dan een bepaald beeld van het bruidspaar. Juist door deze verhalen (van een B.A.B.S. en/of predikant) zie ik soms dat ik er totaal naast zit of juist helemaal het juiste beeld had. Jeroen en Else, twee ontzettend verliefde personen die elkaar aanvullen en hun leven samen willen delen. In de voorbereidende gesprekken kon ik zien aan de manier hoe ze elkaar aankeken (met een twinkeling in de ogen en een grote glimlach op het gezicht) dat dit helemaal goed ging komen!

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

Na de ceremonie hadden Jeroen en Else nog een openingswoord en konden we aansluitend genieten van een heerlijke high lunch. Aansluitend hadden we de groepsfoto’s die mede door de ceremonie meesters redelijk vlot verliepen (waarvoor dank!). Voor de gasten was het hierna nog niet afgelopen, het bruidspaar had een trommelworkshop geregeld! Iedereen deed enthousiast mee en om eerlijk te zijn.. het klonk niet eens zo gek.  Hierna zat het voor mij (even) op, de gasten trommelden nog even verder en s’ avonds stond alleen de kerkelijke inzegening nog op het “programma”.

©TROTS! fotografie

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

bruiloft Zwolle Dalfsen onderons reportage trouwen

Lieve Jeroen en Else, bedankt dat ik deze dag voor jullie mocht vastleggen! Heel veel liefde,geluk en gezondheid gewenst in jullie huwelijk!  Tot snel!

Liefs Antoinette.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s