Trouwfotografie Den Ham | Gerrald & Willemieke

Lees meer over DE dag van…

Advertenties

Vandaag was het de dag van Gerrald en Willemieke, een dag die ondanks het weer prachtig was!

Een thuiswedstrijd voor mij, Ik starte in Den Ham bij het ouderlijk huis van Gerrald. Relaxed deed de bruidegom de deur voor mij open, het was nog rustig in huis. Even later kwamen moeder, vader en de bloemiste binnen. Mooi rustig ging iedereen aan de slag (incl. ikzelf), wat een verschil met Willemieke die nog geen halve km. verder bezig was met de voorbereidingen. Ik kwam bij het huis van Gerrald en Willemieke waar het een gezellige boel was!  De kapster was nog druk in de weer met een krultang, kinderen werden aangekleed en klaargemaakt en de bruid met zus waren vooral aan het heen en weer vliegen om alles in goede banen te leiden. Nu de fotograaf aanwezig is kon het aantrekken van de jurk beginnen, de zus van Willemieke en de moeder van Gerrald kwamen Willemieke in de jurk “hijsen”  .. een bijzonder moment.. eigenlijk had hier nog iemand bij aanwezig moeten zijn, iemand die je op zo’n dag extra mist…

gw-o-1

gw-o-4

gw-o-8

Gerrald mocht komen, er kwam een grote witte Dodge het oprit oprijden. Gerrald kon nu eindelijk zijn bruid ontmoeten, door de regen naar de deur en aanbellen maar.. Een prachtige bruid deed nieuwsgierig de deur open en een glimlach van oor tot oor verscheen, geen woorden voor nodig om te weten dat ze vandaag dan eindelijk met deze man mag trouwen!

Tijd voor foto’s: Bruidspaar mee, jongens mee en natuurlijk Remco! Als eerste naar de Wildkamp in Lutten, al snel kwam ik er achter dat ik twee fantastische hulp fotografen mee had. Jayden en Dilano mochten ieders met hun eigen camera mij assisteren en mij zo af en toe eens tips geven, de beide boys moesten natuurlijk zelf ook nog op de foto.. En dat deden ze! Wat een knappe ventjes! Na de eerste fotosessie hadden de jongens nog één belangrijke taak, zoals ik eerder al benoemde mist er deze dag een heel belangrijk persoon.. de oma van Jayden en Dilano (moeder van Willemieke). De jongens brachten, samen met Willemieke en Gerrald, een prachtig bloemstuk naar het graf van hun (o)ma.. een bijzonder moment dat nog steeds voor de nodige kippenvel zorgt, wat deden de jongens het goed….!

gw-6

Na dit moment mochten de jongens (en Remco) naar huis, ik nam Willemieke en Gerrald mee. Tussen de buien door was het prachtig om te fotograferen, snel naar het bos waar ik alle tijd en ruimte kreeg om foto’s te schieten. Toen de wolken wat donkerder werden en de eerste druppels uit de lucht kwamen besloten we weer naar Den Ham te gaan. Willemieke had een leuk plan achter de hand, ze had Martin aan de telefoon gehad en we konden opwarmen in “Harwig”. Na gezellig wat gedronken en gekletst te hebben was het tijd om ook hier nog wat foto’s te schieten, Gerrald en Willemieke komen hier regelmatig en wilden graag wat foto’s in “hun kroeg”… zo gezegd zo gedaan!

gw-18

Om 12:00 werden we ‘thuis’ verwacht, vrienden en familie stonden het bruidspaar op te wachten en er was tijd voor een broodje+soep.. Ondertussen werd het buiten droog en konden we direct de groepsfoto’s maken zodat we hierna verder konden met de ceremonie in het gemeentehuis en de kerkdienst…

gw-g-1

gw-k-1

Lieve Gerrald en Willemieke, bedankt voor jullie gastvrijheid, geduld en gezelligheid. Jullie zijn een geweldig stralend stel!  Lieve Jayden en Dilano, bedankt toppers! Super goed gedaan, ik ben benieuwd hoe jullie foto’s er uit zien die van mij mag je alvast zien 😉

Liefs Antoinette.


gw-o-1

gw-o-3

gw-o-2

gw-o-5

gw-o-6

gw-o-7

gw-o-8

gw-o-9

gw-o-10

gw-7

gw-30

gw-5

gw-1

gw-4

gw-2

gw-6

gw-10

gw-13

gw-8

gw-11

gw-9

gw-18gw-19

gw-15

gw-17

gw-16

gw-gg-3

gw-k-1