Trouwfotografie Alteveer, Drenthe | Bouke en Marlies

Lees meer over DE dag van…

23 december 2016, de dag van Bouke en Marlies.

Nog niet zo lang geleden (oktober geloof ik) kreeg ik een e-mail van Marlies, ze zouden dit jaar nog gaan trouwen… in zo’n korte tijd een hele bruiloft organiseren, respect!

Mijn dag begon in Alteveer, bij het ouderlijkhuis van Marlies. Een relaxte bruid liep door het huis en genoot zichtbaar van alles. “Kunnen we de jurk nog even in de boom hangen?”, tuurlijk! Moeder in de stress en vader hielp de bruid met uiterste voorzichtigheid. Ik moet hier altijd zo om lachen bij bijna iedere bruiloft zie ik dit tafereel gebeuren! Gelukkig kwam de jurk ongeschonden terug in huis, waarna het aantrekken kon beginnen. Moeder en zus hielpen Marlies, wat een prachtige jurk en gave schoenen!

marlies-en-bouke-2marlies-en-boukemarlies-en-bouke-8marlies-en-bouke-11marlies-en-bouke-12

In de keuken zat al aardig wat familie te wachten op ‘hun’ bruid, op ieders gezicht zag ik een glimlach van oor tot oor toen Marlies (nog steeds zo relaxed als eerder) in jurk verscheen. Nu was het wachten op Bouke….

We hoorden een zwaar geluid uit de verte komen, het kon niet anders dan Bouke zijn… Snel naar buiten en iedereen in positie brengen voor the first look! Langzaam voelde ik dan toch wat spanning bij Marlies (en Bouke, die inmiddels op zijn plek stond). Toen ik het seintje gaf sprintte Marlies op haar aanstaande af, geweldig! Wat een stel! Na de ontmoeting vond Bouke het dan toch eerst wel tijd voor koffie, groot gelijk!

marlies-en-bouke-17marlies-en-bouke-19marlies-en-bouke-18

Het was mistig en koud tijdens de reportage, stiekem baalde ik hier van aangezien er mooi weer was beloofd. Het bruidspaar leek hier niets van te merken, niet alleen door de mooie locatie maar (helaas) ook door toedoen van de jurk. Een klein probleempje dat door de hulptroepen snel werd verholpen, waardoor we verder konden met de reportage.

 

marlies-en-bouke-22marlies-en-bouke-23marlies-en-bouke-26marlies-en-bouke-38marlies-en-bouke-40marlies-en-bouke-41Marlies en Bouke-45.jpgmarlies-en-bouke-32marlies-en-bouke-34

Na de middag was het tijd voor het gemeentehuis en later de kerk, mooie persoonlijke woorden en veel humor maakte de dag zoals hij was: prachtig! Hier onder nog een aantal foto’s… Nagenieten!

Lieve Bouke en Marlies, bedankt voor jullie gastvrijheid en gezelligheid. Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid toe! Liefs Antoinette

marlies-en-bouke-2marlies-en-bouke-5marlies-en-bouke-6marlies-en-bouke-7marlies-en-bouke-8marlies-en-bouke-10marlies-en-bouke-11marlies-en-bouke-12marlies-en-bouke-15marlies-en-bouke-14marlies-en-bouke-19marlies-en-bouke-16marlies-en-bouke-17marlies-en-bouke-18marlies-en-bouke-22marlies-en-bouke-23marlies-en-bouke-26marlies-en-bouke-24marlies-en-bouke-31marlies-en-bouke-32marlies-en-bouke-34marlies-en-bouke-35marlies-en-bouke-36marlies-en-bouke-38marlies-en-bouke-40marlies-en-bouke-41marlies-en-bouke-45marlies-en-bouke-46marlies-en-bouke-47marlies-en-bouke-49marlies-en-bouke-50marlies-en-bouke-61marlies-en-bouke-56marlies-en-bouke-55marlies-en-bouke-57marlies-en-bouke-60marlies-en-bouke-59marlies-en-bouke-58marlies-en-bouke-51_mgl9145marlies-en-bouke-53marlies-en-bouke-54marlies-en-bouke-63marlies-en-bouke-62marlies-en-bouke-64

©TROTS! fotografie

 

Een reactie op “Trouwfotografie Alteveer, Drenthe | Bouke en Marlies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s