Trouwfotografie Borger, Zwolle | Martien en Anniek

Lees meer over DE dag van…

Advertenties

7-10-2016

De dag van Martien en Anniek. Wauw, wat was dit een prachtige dag. Vele kippenvel momentjes een dag met een lach en een traan..

Mijn dag begon in Borger, Drenthe, vanuit de verte zag ik het rode auto’tje staan waar Anniek en Martien mij eerder al eens over verteld hadden. Ik was aan het goede adres, de deur werd enthousiast open gedaan en ik werd hartelijk welkom geheten door de moeder van Anniek. Niet veel later kwamen daar zusje en pa ook bij, wat een gezelligheid zo  s’morgens vroeg!  Ik kon heerlijk mijn gang gaan en meegenieten van alles wat er gebeurde.

Telefoon! Martien stond al klaar, verderop in de straat. Na het aantrekken van de jurk kon Martien dan ook echt komen, familie kwam ook aanrijden en ik kon de spanning voelen. Daar kwam hij, in een mooie grijze Porsche, prachtig! Er stapte een man uit met een prachtig pak en een brede glimlach, geweldig, tijdens de love shoot die ik eerder dit jaar mocht doen was dit ook typerend voor Martien en Anniek: twee vrolijke en dol verliefde mensen, als fotograaf kan ik hier zo van genieten.

Martien belde aan, Anniek deed open… voor het eerst zagen ze elkaar, eindelijk… Kippenvel!

De door het bruidspaar gekozen locatie was geweldig, wat een prachtige plekken en heerlijk weer, alles klopte. De tijd vloog om en vele foto’s werden gemaakt, we waren nog steeds in Drenthe. De trouwerij zou in Zwolle plaats vinden dus we moesten wel optijd weg, De Porsche had op de een of andere manier toch altijd de aandacht van het verkeer (haha).

In de middag stond als eerste het burgerlijk huwelijk op het programma, een mooie persoonlijke ceremonie niet alleen de mooie dingen werden er benoemd er werd ook gedacht aan twee hele belangrijke personen die er verdrietig genoeg deze dag er niet bij zijn…

Na de ceremonie vertrokken we naar Dalfsen, aangekomen bij de feestlocatie duurde het even voordat het bruidspaar kwam. Anniek kon het niet laten om ook even te rijden in de Porsche. Tijd voor koffie en taart, aansluitend de groepsfoto’s en de stukjes van familie en vrienden. Niet voor niets omdat ’s avonds de kerkdienst op het programma stond. Wederom een prachtige dienst, blijft bijzonder om bij zulke intieme en persoonlijke momenten dichtbij te mogen zijn. Tijdens de dienst betrapte ik mijzelf regelmatig op kippenvel, best bijzonder als ‘buitenstaander’.

Lieve Martien en Anniek, bedankt voor de fantastische dag. Heel veel liefde en geluk gewenst, wat waren zijn jullie een prachtpaar!

Liefs Antoinette.

ma-3ma-6ma-10ma-12ma-14ma-20ma-21ma-25ma-28ma-31ma-34ma-36ma-37ma-38ma-40ma-41ma-44ma-46ma-47ma-50ma-51ma-53ma-54ma-55ma-56ma-60ma-65ma-66ma-67ma-68ma-69ma-72ma-73ma-74ma-75ma-76

One thought on “Trouwfotografie Borger, Zwolle | Martien en Anniek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s