Trouwfotografie Wierden | Jurgen & Claudia

6-10-2016

vandaag, morgen, voor altijd.

Donderdag trouwden Jurgen en Claudia, deze feestelijke dag begon voor mij in Wierden. In het huis van Jurgen en Claudia was het nog rustig, Jurgen had nog “even” een stuk gefietst en Claudia kwam net van de kapper/make-up terug. Zus en moeder deden de deur voor mij open, en ik werd warm ontvangen. Het was 12 uur, wat een relaxed begin van de (trouw) dag.

De ontmoeting van het bruidspaar was in hun tuin, het was koud maar dat mocht de pret niet drukken. Snel naar de eerste locatie, die gelukkig binnen was. Ik kon me helemaal uitleven in het mooie gebouw, ook buiten het gebouw kon ik wat mooie plaatjes schieten.

Bij aankomst stonden de daggasten klaar, vol spanning, Jurgen wist deze goed op te voeren door alvast ‘even snel’ langs de daggasten te rijden, om deze vervolgens vol verbijstering achter te laten. Na een tijdje kwamen ze om het hoekje te voorschijn, lopend naar de daggasten toe. Niet voor niets, er was namelijk geen trouw auto…. maar een fiets! Het fietsen is een passie van Jurgen, bij het zoeken van trouwvervoer hoefde hij dus ook niet lang na te denken: een fiets! Gaaf!

Alle daggasten kwamen ook op de fiets en zo kon de stoet naar het gemeentehuis toe voor de plechtigheid, niet alleen naar het gemeentehuis, maar ook naar de trouwlocatie! Respect mensen! Door de kou een stuk fietsen, met jurkjes, hoge hakken en nette pakken!

Lieve Jurgen en Claudia, bedankt dat ik deze dag met jullie mee mocht vieren! Heel veel liefde en geluk toegewenst!

Liefs Antoinette.

jurgenenclaudia-1jurgenenclaudia-2jurgenenclaudia-3jurgenenclaudia-6jurgenenclaudia-7jurgenenclaudia-8jurgenenclaudia-9jurgenenclaudia-10jurgenenclaudia-11jurgenenclaudia-12jurgenenclaudia-13jurgenenclaudia2-3jurgenenclaudia2-2jurgenenclaudia2-1jurgenenclaudia2-4jurgenenclaudia-14jurgenenclaudia-22jurgenenclaudia-15jurgenenclaudia-17jurgenenclaudia-18jurgenenclaudia2-7jurgenenclaudia-19jurgenenclaudia-20jurgenenclaudia-21jurgenenclaudia-23jurgenenclaudia-24jurgenenclaudia-25jurgenenclaudia-26jurgenenclaudia-27jurgenenclaudia-28jurgenenclaudia-29jurgenenclaudia-33jurgenenclaudia-31jurgenenclaudia-32jurgenenclaudia-34jurgenenclaudia-35jurgenenclaudia-36jurgenenclaudia-37

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s