Trouwfotografie Hardenberg | Arjan en Anita

Lees meer over DE dag van…

23 september 2016..  vandaag was de dag van Arjan en Anita!

Mijn dag begon in Hardenberg (Baalder) waar ik bij het ouderlijk huis van Anita moest zijn, het was al lekker druk. Na een aantal voorbereidingen te hebben gefotografeerd was het tijd om naar Arjan te gaan.. Arjan dacht er waarschijnlijk anders over. Ik werd warm welkom geheten door zijn ouders die mij alvast naar de “oude garage” brachten, ze vertelden dat na een flinke verbouwing de garage een extra kamer is geworden, daar hing het pak van zowel Arjan als Collin voor hun klaar. De ouders bereidde mij alvast voor: “hij is vaak te laat hoor”. prima dacht ik! Dan kan ik mooi rustig alvast wat plaatjes schieten, de ouders van Arjan hadden gelijk. Een zenuwachtige bruid belde al op waar de fotograaf bleef, Arjan en fam. (de nuchterheid zelve) kwamen tot de conclusie dat als ik later bij hem zou beginnen we ook later bij Anita aan zouden komen, met andere woorden geen probleem haha!

aa-1aa-3aa-4aa-5aa-6aa-7aa-8aa-9aa-10aa-11aa-12aa-13aa-14aa-15

Snel naar de bruid, die gelukkig nog even gewacht had met het aantrekken van de jurk, moeder en zus hielpen Anita. Na dat missie-trek-de-jurk-aan gelukt was waren we er klaar voor. Een mooie BMW met Arjan, Collin en natuurlijk chauffeur kwam voor rijden en Anita mocht komen… Sprakeloos, in positieve zin, zowel het bruidspaar als het publiek!

aa-16aa-17aa-18aa-19aa-20aa-21aa-22aa-23

Met enige vertraging konden we vertrekken naar de fotolocatie: de oldemeijer . En wat was het warm, gelukkig had ik goede assistenten ( Klarenzo bedankt voor het heen en weer rennen haha).

aa-24aa-25aa-26aa-28aa-27aa-29aa-30aa-31aa-32aa-33

s’middags stonden er nog een aantal punten op het programma: de burgerlijke stand en de kerkelijke inzegening. Met een grote bus werden alle gasten vervoerd, ideaal! De burgerlijke stand werd voltrokken in Dedemsvaart, bij de kalkovens in de ‘turfschuur’ een prachtige locatie, de getuigen waren aanwezig, waaronder één hele belangrijke: Collin! Ook hij mocht een handtekening zetten, topper!. Hierna gingen we naar het ‘witte kerkje’ in Hardenberg voor de kerkelijke inzegening, waar Arjan nog een speciale envelop kreeg van zijn schoonvader… iets met gebruiksaanwijzing toch? Aansluitend was er natuurlijk nog tijd voor de groepsfoto’s.

aa-34aa-35aa-36aa-38aa-37aa-39aa-40aa-41aa-42aa-43aa-44aa-45

Lieve Arjan en Anita, heel veel liefde geluk en gezondheid gewenst. Hopelijk hebben jullie nog een fantastische avond en een knal feest! Liefs Antoinette

PS: van een bruiloft komt een bruiloft? toch?aa-47

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s