Trouwfotografie Elburg | Cristian & Manon

Lees meer over DE dag van…

Advertenties

Vandaag, 16 september 2016, was de dag van Cristian en Manon!

Mijn dag begon in Elburg, ik verwachtte veel verkeersdrukte dus besloot ruim optijd van huis weg te gaan.. nergens voor nodig bleek achteraf, ik besloot vast te beginnen met het fotograferen. Startpunt was het ouderlijk huis van Manon, Manon was zelf niet aanwezig maar dat mocht de pret niet drukken. Het huis zat vol gezellige dames (en heer). De spanning voor wat komen zou was te voelen, gezonde spanning wellis waar.

cm-24cm-27cm-28cm-26

In de verte hoorden wij een zwaar geluid dat steeds dichterbij kwam: Cristian! Op een gave zwarte motor met zijspan, super gaaf! een trouwmotor i.p.v. een auto. Na de ontmoeting konden we vertrekken naar de 2 fotolocaties: Fruittuin Verbeek & Dorhout Mees. Er ging een wereld voor mij open, fotograferen tussen de varkens (ik ben echt een held op sokken, wat eng!) en ‘racen’ in golfkarretjes! Gaaf!

cm-30cm-31cm-33cm-34

cm-35cm-37cm-36cm-40cm-39cm-38cm-41cm-42cm-43cm-44cm-45

Fruittuin Verbeek was tevens de trouwlocatie, prachtige omgeving, prachtig bruidspaar, prachtig weer.. dit kon niet meer mis gaan. Een vriendin van de familie was vandaag de BABS, een prachtig/humoristisch verhaal, zelfs als onbekende kon ik hier van genieten! Na de ceremonie werd er geproost en was het tijd voor de groepsfoto’s, deze wilde ik jullie niet  onthouden:

cm-1cm-2cm-3cm-4cm-5cm-7cm-6cm-8cm-9cm-10cm-11cm-12cm-13cm-14cm-15cm-16cm-17cm-18cm-19cm-20cm-21cm-22cm-23

Aansluitend mochten we naar de kerk voor de kerkelijke inzegening van het huwelijk, een klein kerkje, maar wat prachtig!  Na een mooie dienst en de zegen was voor mij deze dag alweer voorbij…

Lieve Manon en Cristian.. ik heb genoten vandaag: de locaties, jullie, de gasten, een top second shooter en natuurlijk alle hulp bij de reportage! Een dag om niet te vergeten, op dit moment zal het feest al wel bezig zijn… Geniet er nog van en heel veel liefde, geluk en gezondheid gewenst voor de toekomst! Liefs Antoinette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s