Trouwfotografie Den Ham | Germen & Monique

trouwen, bruiloft, Den Ham, bruidsfotografie, Vasse, Ommen, Hardenberg, fotograaf Den Ham

9 september 2016, de dag van Germen en Monique.

Het was een mooie, gezellige en vooral zonnige dag, niets stond dan ook dit huwelijk meer in de weg!

Mijn dag begon in Vroomshoop, bij het ouderlijk huis van Monique was het al lekker druk. Ik werd welkom geheten door de hond van Germen en Monique, in eerste instantie moest hij niets van me weten.. een koekje doet vaak al wonderen, al snel werden we vriendjes. Het haar van Monique was al gedaan en de laatste puntje werden op de i gezet m.b.t. de make-up, snel naar boven om DE jurk aan te trekken. Wat stond het haar prachtig! Ook de vader van Monique had een aandeel (of moet ik zeggen; kwam er niet onder uit om te helpen haha), een armband en oorbellen werden voorzichtig om/in gedaan.

Toen was het tijd voor de ontmoeting, Germen kwam aanrijden in de kever die prachtig versierd was door de bloemstukken die zijn zus gemaakt had. Hij mocht ‘achter de schutting’ wachten op zijn Monique, de meegekomen zussen van Germen, cameraman en alle fotografen klaarstonden mocht Monique komen.  Wat was het bruidspaar zenuwachtig, benieuwd naar elkaar en dol verliefd! Prachtig zo’n first look!

Klokslag 8 uur vertrokken wij naar de verschillende fotolocaties, van de Heide naar de boerderij en alles wat daar tussen in zit. Op de boerderij mocht ik voor de foto zelfs in het ‘bakkie’ van de verrijker: letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt! (foto door Jorike)

img_3836

Na de reportage gingen we naar het ouderlijk huis van Germen, daar stonden familie en vrienden ons al op te wachten. Even wat eten en drinken zodat iedereen op de foto kon, met behulp van de ceremonie meesteressen was dit een fluitje van een cent, toppers!

S’middags stonden er nog 2 belangrijke zaken op het programma: de burgerlijke stand en de kerkelijke inzegening. Beide in Den Ham. Het avondfeest zou in Vasse gehouden worden, onderweg daarnaar toe werd de stoet stil gezet:  even proosten met elkaar! Hierna konden we dan echt vertrekken, in Vasse aangekomen was het tijd voor taart!  Mijn dag zat er op, het feest kon echt beginnen!

Lieve Germen en Monique, heel veel liefde en geluk toegewenst! Hopelijk hebben jullie nog een fantastisch feest gehad. Hier onder alvast een paar foto’s van jullie dag!

_mg_0072_mg_0076_mg_0105_mg_0147_mg_0221_mg_0256_mg_0338_mg_0355_mg_0728_mg_0807_mg_0844_mg_5754_mg_5946_mg_6000_mg_6110_mg_6131_mg_6208_mg_6376_mg_6420_mg_7230_mg_7621_mg_7582_mg_7780_mg_7955_mg_7999_mg_8227_mg_8082

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s