Trouwfotografie Den Ham | Gerjan & Bianca

Gisteren was de dag van Gerjan & Bianca, op 27 augustus 2016 zeiden ze ‘JA’ tegen elkaar. Op deze dag had ik een eervolle dubbeltaak namelijk als fotograaf in de ochtend en ‘s middags als gast. Mijn ochtend begon bij Gerjan en Bianca’s huis, de kapper was al bezig en ik kon beginnen met fotograferen. Zo af en toe kwamen er familie & vriendinnen om de deur kijken hoe het bruidje klaargemaakt werd, de familie was een dag eerder al vanuit Groningen naar Den Ham over gekomen en sliepen in een huis naast het huis van het bruidspaar, ideaal!

Rond 10 uur was het dan zover, de bruidegom mocht komen, niet veel later hoorden we het ronken van zware motoren. Een Blauwe Mustang kwam het pad op gereden. Wat super gaaf!! Van Gerjan mocht het nu allemaal wel gebeuren, Bianca daar in tegen had het “nog niet zo ver”. Alles moest en zou perfect zijn en dat was het, Bianca zag er prachtig uit en liep in sneltrein vaart naar Gerjan toe. De ontmoeting bij zo’n dag is altijd één van de hoogtepunten, gespannen gezichten en niet veel later de ontlading is voor mij iedere keer weer een kippenvel momentje, zo ook die van Gerjan en Bianca. Wat een eer dat ik bij dit mooie moment mocht zijn!

Even later konden we beginnen met het maken van de foto’s we hadden twee super locaties rondom Den Ham, een thuiswedstrijd. Met het bruidspaar en de moeder van de bruid gingen we op pad, wat een heerlijk weertje, in de schaduw was het goed te doen en de foto’s waren binnen no-time klaar.

Klokslag 12 uur kon ik mij dan eindelijk klaarmaken en nam  een collega fotograaf de middag voor haar rekening.

Lieve Gerjan en Bianca, bedankt voor alle bijzondere momenten die ik vast mocht leggen, ik wens jullie heel veel iiefde en geluk toe. Liefs Antoinette

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s