Trouwfotografie Albergen, Tubbergen | Robin & Kirby 12-8-2016

Lees meer over DE dag van…

Advertenties

Zaterdag 12 augustus mocht ik de bruiloft van Robin en Kirby fotograferen: ‘onmeunig mooi!’

Ingrediënten voor deze top dag waren: een spontaan en ontzettend relaxed bruidspaar, 4 ontzettend schattige nichtjes, leuke vriendinnen/kameraden en een prachtige feestlocatie.  Zelfs het weer kon deze dag niet verpesten, wat een liefde en gezelligheid! _MG_6670.jpgMijn dag begon in Albergen, het weer was grauw en een beetje regenachtig. Ik stapte tegelijk met de moeder van de bruid uit de auto, ‘jij bent de fotograaf? Loop maar mee!’ de toon was gezet, ik kon mooi mijn gang gaan en werd behulpzaam bijgestaan door de vader van de bruid. Om de trouwjurk te kunnen fotograferen werd er zelfs een spijker in de overkapping geslagen ‘maakt allemaal niks uut’ aldus pa, de jurk moest zo lang mogelijk schoon blijven. _MG_5691Even later was het dan zover, hij mocht aan. Moeder en vriendin hielpen Kirby, wat een prachtige jurk! Na enige tijd stond Kirby te stralen in haar jurk, vader werd geroepen en zijn gezicht sprak boekdelen.

Robin kwam de straat in rijden, gezonde spanning en een grote glimlach op zijn gezicht. In een prachtige Mercedes SL mocht hij zijn dame ophalen, voor de eerste ontmoeting moest hij nog even geduld hebben (waar hij mij ontzettend dankbaar voor was haha!). De eerste ontmoetingen vind ik altijd geweldig om te fotograferen, gespannen gezichten en de ontlading op de gezichten zijn prachtig. Zo ook die van Robin en Kirby, onder toezicht van familie zagen ze elkaar dan eindelijk voor het eerst in jurk en pak.

13:00 werden we verwacht voor de kerkelijke inzegening van het huwelijk, na een prachtige dienst met veel humor en ruimte voor persoonlijke invulling konden we beginnen met het laatste deel van (mijn) dag: de reportage, deze vond plaats in de parochie tuin. Gelukkig was het droog en kon ik een paar mooie plaatjes schieten. De gasten waren ondertussen vertrokken naar de feestlocatie, een mooie tent (incl. aankleding). Klaar voor de foto’s: nog even die stropdas omhouden, schoon blijven, en lachen naar de camera! Met zo’n gezellige groep mensen vliegt de tijd werkelijk.

Lieve Robin en Kirby, heel veel liefde en geluk toegewenst!  Bedankt voor jullie gastvrijheid en gezelligheid, geniet van jullie welverdiende vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s