Trouwfotografie Den Ham, Hardenberg | Miranda & Bob -10 juni 2016-

Lees meer over DE dag van…

Advertenties

Gisteren, vrijdag 10 juni 2016 was het de dag van Miranda en Bob. Het was fantastisch weer en samen met een leuke groep mensen kon deze dag gewoon weg niet “mislukken”.

De dag begon in Den Ham, Miranda zat al in de kappersstoel. De make-up was zo goed als klaar en Erik ging aan de slag met haar haar. Tijd voor mij om naar Diffelen te gaan, toen ik aan kwam rijden stond daar een super vette auto klaar! Snel naar binnen want daar stond Bob, klaar om in zijn pak aan te trekken. Ruud was al volop aan het filmen, ik kon zo aansluiten!

Vandaag mocht ik weer met Ruud op pad, iets waar ik erg enthousiast over was! Bij Jan en Margo mochten wij ook samen werken en zag ik nadien zijn  ontzettend gave werk: geniaal!

Bob zou Miranda ophalen bij haar ouderlijk huis, snel naar Den Ham terug dus. Miranda kwam net bij de kapper weg en kon zo haar jurk aantrekken, en wat voor één! Prachtig, hij was nog mooier dan de foto die Miranda mij liet zien tijdens ons eind gesprek… niet alleen de jurk was mooi, hij stond Miranda ook nog eens ontzettend mooi.

Het duurde even totdat Bob kwam, ondertussen kwamen verschillende nieuwsgierige familie leden de kamer binnen, iedereen had de zelfde reactie op hun gezicht: verbaasd en direct vol TROTS! Fantastisch! In de verte hoorden we een zwaar geluid, de trouwauto. Een verrassing voor Miranda, een stoere oude pick-up compleet met hooibalen. Bob werd welkom geheten door alle toegestroomde familie leden. Toen hij  op zijn plek stond voor de eerste ontmoeting zag ik toch wel iets zenuwen bij de tot dusver relaxte Bob.

De deur ging open en Miranda wist niet hoe snel ze naar hem toe moest lopen.. Wat een verrassing toen die 2 elkaar voor het eerst zagen! Fantastisch.

Het was tijd voor de foto’s, heerlijke locaties en 2 prachtige mensen.. een makkie dus voor mij!

Na de reportage konden we eerst even bij komen, even wat eten en drinken. Daarna kwamen de eerste daggasten en konden de groepsfoto’s gemaakt worden en aansluitend de burgerlijke stand .. De kerkelijke inzegening vond s’ avonds plaats. Wat een heerlijk relaxt dagje zo.

Lieve Miranda en Bob, ik wens jullie alle liefde en gezondheid toe. Bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen, bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid!

Liefs Antoinette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s