Trouwfotografie Den Ham | Jan & Margo -13 mei 2016-

Lees meer over DE dag van…

Advertenties

Gisteren had ik de eer om de bruiloft van Jan & Margo te fotograferen. In onze voorbereidingsgesprekken hielden we rekening met eventuele regenachtige weersvoorspellingen… gelukkig voor het bruidspaar was het stralend weer!

De ochtend begon bij Margo in Den Ham (een thuiswedstrijd voor mij dus!), toen ik binnen kwam was ook Ruud al gearriveerd en zaten Margo en Madelein al in de kappersstoel om klaargemaakt te worden door Marja en Suzan . Een gezellige boel, ik kon alles op m’n gemak fotograferen en wisselde mijn plekje af met Ruud, die samen met Eric deze dag mochten filmen (wat ze overigens SUPER VET gedaan hebben, wat een vakmensen!!). Na het haar en make-up was het tijd voor dé jurk, de ouders van Margo en Madelein kwamen binnen en samen hielpen ze hun dochter en zus de jurk in… Prachtig!

Eric kwam het huis binnen, dit kon niets anders betekenen dan dat Jan er elk moment aan zou kunnen komen, rond kwart over 9 kwam er een kever de straat binnen rijden met een blije, strak in pak, man achter het stuur: Jan! De rustige straat stond binnen enkele minuten vol met nieuwsgierige buren die allemaal een glimp wilden opvangen van HET bruidspaar.. Hun nieuwsgierigheid werd beloond. Jan, die buiten moest wachten tot dat Margo hem zou aantikken, stond met een glimlach van oor tot oor te wachten..

Margo kwam naar buiten en wist niet hoe snel ze naar Jan toe moest lopen, één tikje en Jan draaide zich om. Zoals Madelein (het zusje van Margo) al voorspeld had, Jan moest even een traantje wegpinken. Wat een prachtig stel, prachtig weer, kortom een prachtige dag!

Voor de reportage stonden 2 locaties in de planning.. ik ga hier niet te veel over zeggen: de foto’s zeggen genoeg. Siep, de hond, mocht als eerste op de foto. Siep is een lieve, goed afgerichte, iet wat grote hond die blijkbaar ook nog eens fotogeniek is. 

Na het ochtend programma kwamen we terug in Den Ham, daar kon iedereen wat eten en drinken. De film-mannen en ik hadden ruim tijd om even bij te komen en ons voor te bereiden op de middag. 

Als eerste stonden de groepsfoto’s op de planning, in het zandstuve bos stonden we fijn in de schaduw en konden we volop fotograferen.. Had ik even geluk met een grote groep fotogenieke daggasten 😉 enorm genoten van hun enthousiasme. 

Hierna snelden we ons naar de tuin van party centrum ‘de Zandstuve’  , toen iedereen een plekje gevonden had kon de ceremonie beginnen. Een tot in de puntjes mooi verzorgde setting, prachtige zang en na een geweldige ‘speech’ van de BABS kwam het officiële moment. Jan en Margo hadden zelf een gelofte geschreven die ze aan elkaar voorlazen waarna ze elkaar eeuwige trouw beloofden.. en toen ging er dan toch iets mis: de ringen. Jan was ze vergeten..

Siep, redder in nood, kwam aangerend met toevallig de ringen om haar nek! Geweldig! Na de ceremonie werden we verwacht bij ‘het wittekerkje’ waar de kerkelijke inzegening plaats zou vinden, ook tijdens deze dienst had het bruidspaar gezorgd voor een persoonlijk tintje: de aankleding, een mooie band en prachtige dienst maakte de dag compleet. Na de dienst keerden we terug naar ‘de Zandstuve’ waar ook het avondfeest gevierd zou worden.

Lieve Jan en Margo, ik wens jullie een lang, liefdevol, gezond leven samen toe. 13 mei 2016 is het begin van jullie huwelijk, blijf van elkaar genieten zoals jullie dat gisteren deden. Wat zijn jullie een prachtig/enthousiast/lief bruidspaar! Bedankt dat ik deze dag mocht vastleggen voor jullie.

Liefs, Antoinette.

_MG_6410_MG_6490_MG_6520_MG_6565_MG_6599_MG_6627_MG_6726_MG_6788_MG_6806_MG_6906_MG_6973_MG_7091_MG_7164_MG_7231_MG_7332_MG_7373_MG_7391_MG_7434_MG_7465_MG_7492_MG_7847©-TROTS!-fotografie_MG_7994_MG_8003_MG_8009_MG_8285_MG_8513_MG_8407_MG_8664_MG_8699

2 gedachten over “Trouwfotografie Den Ham | Jan & Margo -13 mei 2016-”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s