Trouwfotografie Vriezenveen | William & Mayke

11 maart 2016

William & Mayke

Lieve William & Mayke, vorig jaar kreeg ik een mailtje, of ik 20 mei nog plek had voor een bruiloft.. tuurlijk! Na onze eerste kennismaking en gesprekjes kozen jullie definitief voor mij… Tot ik opnieuw een mail kreeg: of ik 11 maart 2016 misschien nog plek had, de bruiloft zou iets vervroegd worden. Door een prachtige reden, jullie zijn zwanger!! Wat bijzonder dat ik jullie foto’s mocht maken.

De dag begon met mist, maar dat mocht de pret niet drukken. William deed de deur open, hij was naar beneden verbannen, Mayke had de slaapkamer ingenomen om zich helemaal klaar te maken voor haar/jullie dag! Even later mocht William ook naar boven.. een kamer naast die van Mayke, met een beetje hulp was William ook klaar…

Na een mooie eerste ontmoeting in de tuin gingen we naar almelo, 2 mooie locaties die ondanks de kou  en het weer erg mooi waren!

rond 13:00 waren we terug bij het huis van het bruidspaar om daar even wat te eten/rusten totdat de daggasten kwamen om vervolgens te vertrekken naar het gemeente huis. Een prachtige ceremonie waarin veel gelachen werd…

Lieve Mayke en William, veel succes met de laatste loodjes en heel veel liefde en succes gewenst. Liefs Antoinette


voor mij ben jij de liefde voor mij voor mij ben jij het beste wat er is en niets meer dan ik zou willen jij bent alles voor mij

_MG_8670_MG_8863_MG_8940_MG_9131_MG_9372

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s